• 0345 - 632400
  • Ma - Do 10:00 - 18:00 | Vr 10:00 - 21:00 | Za 10:00 - 16:00 | Zo gesloten

Heel eenvoudig te plaatsen

houdt u van een industriƫle uitstraling dan bied Betonlook tegels een mooie oplossing. heeft u geen ruimte om cement of beton te laten storten. Het aanbrengen van woonbeton vraagt namelijk veel aandacht en kennis en daarom kan het beste worden over gelaten aan een bedrijf met veel vak deskundige ervaring.

Betonlook tegels zijn in tegen deel snel en gemakkelijk te plaatsen. Een hanige klusjesman/klusjesvrouw kan dit prima zelf doen.

Met een uitstraling van beton

De betonlooktegels staan vast daarom kan je ze alleen met hele smalle voeg leggen. Kiest u voor een voeg in de zelfde kleur als de tegels, dan heeft u een betere uitwerking van een betonen vloer.

XXL tegels

Kiest u liever voor betonlook tegels die groot van formaat zijn. Ook wel XXL tegels genoemd, de vloertegels die wij aanbieden zijn 90 x 90 cm. Met tegels die zo een grote afmeting hebben kan het lijken dat u kamer groter is. Bij grote formaat tegels zijn de voegen minder zichtbaar, zo maak je er een moderne look van.

Van iedere ruimte een plaatje maken

Door de duurzame betonlook tegels, zijn ze geschikt voor iedere ruimte in huis. De vloertegels zijn ideaal voor in de keuken want de tegels zitten muurvast, de tegels zijn vlekbestendig en anti krassen.

Betonlook tegels worden in de badkamer vaker als vervanging gebruikt. Ook hier zien betonlook tegels er niet alleen heel modern uit, maar vanwege de harde coating zijn ze ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Kiest u voor natte ruimtes zoals een badkamer toilet neem dan wel een vloertegel die wat structuur heeft. De oppervlakte van de tegel is dan wat stroever, zodat u niet uitglijdt als de vloer nat wordt.

Er bestaan ook betonlook tegels die geschikt zijn voor buiten. Zo krijg u een rustig en ontspannen gevoel ook staat het heel mooi als u de zelfde kleur binnen hebt staan in de woning.

Warme kleurtinten

De meeste kleuren die worden gebruikt voor een betonlook tegels zijn de kleuren van een echte betonnen vloer, meestal antraciet of grijstinten. Deze kleuren zijn tijdloze en ze geven uw inrichting een moderne en industriƫle uitstraling. Maar anno 2017 worden er ook warmere kleuren tegels met betonlook geproduceerd zoals, koperkleurig , bruin of beige. Deze kleuren passen ook prima bij een rustiek interieur.

Vloer verwarming binnen 20 minuten

Natuurlijk zijn de betonlook tegels prima te combineren met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte snel en gelijkmatig, zodat het binnen 20 minuten aangenaam warm is in uw kamer. En de vloerverwarming is energiebesparend omdat de tegels de warmte nog voor een lange tijd vast houd Nadat de thermostaat omlaag is gedraaid. Wilt u meer weten over de voordelen van vloerverwarming neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoud

Betonlook tegels zijn heel simpel te onderhoud. Vegen/Stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende. Het schoonmaakmiddel dat u moet gebruiken moet speciaal voor betoonlook tegels zijn. Dit schoonmaakmiddel verbetert de kleur en glans en laat geen enkel vuil spoor achter.

Onderdeel van . Website door